Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
Ä°nel Ä°nÅŸaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo Ä°le Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaÅŸamak isterim
Malatya'da yaÅŸamak istemem
 
 
 
Seher Piliç & Tavukçuluk Fabrikası
  • Kartvizit
  • Firma Hakkıında
  • Fotoğraflar
  • Harita
  • Video
  • İletişim

Seher Piliç & Tavukçuluk Fabrikası
Adres : Hanımınçiftliği Beldesi Merkez Mah. Battalgazi Yolu Üzeri No:1 Malatya
Telefon : 0 422 311 7401
Fax : 0422 311 7404
Web Sitesi : http://www.seherpilic.com.tr

Etiketler

:
 

Seher Piliç & Tavukçuluk Fabrika

1978 yılında civciv üretim ve satışı ile kanatlı sektörüne adımını atan Seher Tavukçuluk, 1996 yılında doÄŸu ve güney doÄŸu Anadolu bölgesindeki beyaz et tüketicilerine saÄŸlıklı,lezzetli ve taze piliç eti yedirmek amacıyla beyaz et sektörüne girmiÅŸtir.
Günde 40 adet piliç kesimi ile üretime baÅŸlayan ve her geçen gün üretim kapasitesini biraz daha artıran Seher Tavukçuluk bugün 15,000 ton/yıllık üretim kapasitesi ile doÄŸu ve güney doÄŸu Anadolu bölgesinin en büyük beyaz et üreticisi konumundadır.
Dünyadaki sektörel deÄŸiÅŸimi ve geliÅŸimi sürekli takip eden seher tavukçuluk bu geliÅŸmeleri kendi bünyesinde de uygulayarak her geçen gün teknolojik altyapısını geliÅŸtirmektedir. Bu çalışmalar doÄŸrultusunda 1999 yılında 4500 m2 kapalı alan yapımı kararı alarak 4000 adet/saat kesim kapasitesine sahip modern kesimhane projesini bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde faaliyete geçirmiÅŸtir.
2004 yılında da 20 ton/saat kapasiteye sahip yem fabrikası projesini faaliyete geçirerek tam bir entegre tesis konumuna gelmiÅŸtir.
KurulduÄŸu günden bu yana temel politikası tüketicinin güven ve memnuniyetini saÄŸlamak olan seher tavukçuluk Hammadde temininden ürünün sunumuna kadar bütün aÅŸamalarda, ISO 9001:2000 kalite Yönetim Sistemi ve HACCP Gıda güvenliÄŸi sistemini kullanmaktadır. Bu sistemler sayesinde fiziksel, kimyasal ve biyolojik önlemler alınmakta ve üretimin her safhasındaki Gıda GüvenliÄŸi riskleri ortadan kaldırılmaktadır.
Kendi bünyesinde kurulu geliÅŸmiÅŸ laboratuarında, müÅŸteri saÄŸlığı ve güveni düÅŸünülerek, sürekli analizler yapılmakta ve üretim kontrol altında tutulmaktadır.
Ä°nsan saÄŸlığına gösterdiÄŸi özeni, çevreye de gösteren SEHER TAVUKÇULUK kendi bünyesinde kurduÄŸu özel bir arıtma tesisi ile çevreye de, ne denli saygılı olduÄŸunu KANITLAMIÅžTIR.
“ KALÄ°TELÄ° ÜRÜN, GÜVENLÄ° HÄ°ZMET, DÜRÜSTLÜK VE Ä°NSANA SAYGI “ politikasını benimseyen Seher Tavukçuluk, geliÅŸen ürün ve hizmetleri ile daha saÄŸlıklı, daha lezzetli ürünlerinin tüketicilerin sofralarından eksilmemesi için çalışmalarına devam etmektedir.


Seher Piliç & Tavukçuluk Fabrikası

Harita bilgisi eklenmemiştir.

Firmaya ait video eklenmemiştir.

 
Adres : Hanımınçiftliği Beldesi Merkez Mah. Battalgazi Yolu Üzeri No:1 Malatya
Telefon : 0 422 311 7401

 

   
 

Son Eklenen Firmalar

 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

Ä°statistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Facebook Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Google Plus Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS DesteÄŸi
Ãœcretsiz Firma Ekle