Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
Ä°nel Ä°nÅŸaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo Ä°le Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaÅŸamak isterim
Malatya'da yaÅŸamak istemem
 
 
 
T. Gökalp Ortaokulu
  • Kartvizit
  • Firma Hakkıında
  • Fotoğraflar
  • Harita
  • Video
  • İletişim

T. Gökalp Ortaokulu
Adres : Kültür Mah. Ptt Karşısı Akçadağ / Malatya
Telefon : 0422 417 12 20
Fax : 0422 417 12 20
Web Sitesi : http://akcadagziyagokalpoo.meb.k12.tr

Etiketler

:
 

Kültür mahallesi Kışla Caddesi P.T.T. karşısında bulunmaktadır. 1923 yılında resmi açılışı yapılarak eÄŸitim öÄŸretime baÅŸlayan bir eÄŸitim kurumudur.

            Zorunlu eÄŸitimin 8 yıla çıkarılmasını düzenleyen 4306 Sayılı yasanın yürürlüÄŸe girmesi ile "Ä°lköÄŸretim Okulu´na" dönüÅŸtürmüÅŸ ve yeni ufuklara doÄŸru açılan deÄŸiÅŸik bir misyon üstlenmiÅŸtir.

            1923- 1924 eÄŸitim öÄŸretim yılında, 1924 yılında vefat eden ünlü Türk düÅŸünürü ve sosyologu Ziya Gökalp´Ä±n adı verilerek adı "AkçadaÄŸ Ziya Gökalp Ä°lkokulu" olmuÅŸtur. 8 yıllık eÄŸitime geçilmesiyle adı 2001 yılından itibaren "AkçadaÄŸ Ziya Gökalp Ä°lköÄŸretim Okulu" olmuÅŸtur.

            ÖÄŸretime açıldığı 1923 yılında bugünkü okul binasının bulunduÄŸu yere 20-30 metre mesafesinde ki iki ayrı binada eÄŸitim yapılırken bugünkü binası 1955 yılında yapılmıştır. TaÅŸtan, tek katlı, beÅŸ sınıf ve iki yönetici odası olarak yapılan binaya 1960 yılında ikinci kat ilave edilmiÅŸtir. Binanın öÄŸrenci giriÅŸ kapısı ve idare-öÄŸretmen odalarının bulunduÄŸu bölümün altı zemin (bodrum katı) olarak yapılmıştır. Bu zemin katta, tuvaletler ve büyükçe birçok amaçlı salon veya depo olarak kullanılan bir bölüm bulunmaktadır.

            Bu binaya ek olarak 2000 yılında sekiz derslikli bir bina daha yapılmış ve 2000-2001 öÄŸretim yılında eÄŸitim-öÄŸretime açılmıştır. Bugün eÄŸitim-öÄŸretim bu iki binada sürdürülmektedir. Eski okul binası okul bahçesi olarak kullanılan alanı ikiye bölmektedir. Ön bölüm uygulama bahçesi olup bu bölümde basketbol, voleybol, hentbol sahası ile kum havuzu, barfiks ve denge aletlerinin olduÄŸu bölümler bulunmaktadır.

            Okulda 3 yönetim odası, 19 derslik, 2 Bilgi ve Teknoloji sınıfı, 1 Laboratuar, 1 Anasınıfı, 1 Rehberlik odası, 1 ÖÄŸretmenler odası, 1 Okul kantini ve diÄŸer birimler bulunmaktadır. 2008-2009 öÄŸretim yılında bir okul müdürü, iki müdür yardımcısı, bir anasınıfı öÄŸretmeni, bir rehberlik öÄŸretmeni, on sınıf öÄŸretmeni, on dört branÅŸ öÄŸretmeni, üç destek kadrosu, 288 kız, 259 erkek toplam 547 öÄŸrenciyle eÄŸitim ve öÄŸretimine devam etmekte ve normal eÄŸitim yapılmaktadır.

            Velilerimizin okulumuza katkıları okulumuzun geliÅŸmesi, araç-gereç imkânlarının iyileÅŸmesi, temizlik, ısınma hizmetlerinin yürütülmesinde önemli kolaylıklar saÄŸlanmaktır.

            Okulumuz 2010-2011 eÄŸitim öÄŸretim yılında "AkçadaÄŸ Ziya Gökalp Ortaokulu" ismini almıştır.

            T.K.Y uygulamalarıyla da vizyonunu belirleyip misyonunu hayata geçirmek üzere büyük bir kararlılıkla hedefe koÅŸan bir okuldur.


T. Gökalp Ortaokulu

Harita bilgisi eklenmemiştir.

Firmaya ait video eklenmemiştir.

 
Adres : Kültür Mah. Ptt Karşısı Akçadağ / Malatya
Telefon : 0422 417 12 20

 

   
 

Son Eklenen Firmalar

 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

Ä°statistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Facebook Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Google Plus Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS DesteÄŸi
Ãœcretsiz Firma Ekle